prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İptal etmek isterseniz başvuru formunu imzalayıp yollamayın olur biter. Zaten şu anda bi aboneliğiniz resmi olarak yok.
Doğru diyorsunuz hocam

BEYBABA44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusuru bakmayın da iyi misiniz? Tahadütsüz kotasız tek İnternet veren firma

Türk Telekomun alt yapısı yüzünden sürekli internetim kopuyordu. Ticket açmamla beraber 1 saat içerinde Türknet türktelekom personellerini kapıma yığdı. Aynı sorununu ttnet de yaşaydım defil 1 saat de gelmek 3 günde gelip dısardaki kabloları kontrol etmezdi

TTNET internetinizi iptal etmek istediğinizde haftalarca ugrasırsınız müdürlüğe 2 - 3 sefer gidersiniz yok o evrak olmadı yok bu olmadı
Modemi teslim edersiniz modem ücreti çıkarırlar.

Türknet i iptal etmek istediğinizde 5 dakikanı almaz
Türknet dışında İnternet kullanmak saflıktır bana göre
Türk Telekom zaten bıktırdı hocam kablo bozuk yok bilmem ne bozuk 150 TL istiyorlar sürekli. Onu iptal edecem zaten ve bir daha da taahhüt hayatta yapmam. Ama Türknet hakkında gerçekten inanılmaz kötü şeyler yazıyor bilmiyorum kararsız kaldım.
Xyzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben birebir aynı durumu yaşadım hocam. Turknet'e başvurmak zorunda kalmıştım ama sonra çok kötü olduğunu görünce uygulamada desteğe yazdım iptal edeceğim diye. Modem yolladılar onu almadan geri gönderdim.(Kargocuya geri verdim direkt) Sözleşme yollamadılar zaten. 3-4 gün uğraştırıp sonra iptal ettiler sonunda.

Ama iptal etmeleri bile eziyet. Şimdi öyle mi bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini arayınca "ben sadece üyelik açabiliyorum" diyor. Desteğe yazacaksın da görecekler de falan uzun iş yani. Ucuz etin yahnisi durumu var biraz.
Aynen öyle hocam arıyorum müşteri hizmetleri aradığınız için teşekkür ederim diyor kapatıyor. Şimdiden böyleyse bağlayınca düşünemiyorum bile