barbarossaht adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 15 yıl kadar turhost ile çalıştım sonra hozzt a geçtim.Hozzt'un fiyatları turhosta göre daha hesaplı ve desteği çok ilgili gördüğünüz fiyatlar onların fiyatları daha hesaplı ve daha kaliteli bir öneriniz varsa incelemek isterim.Birde tek çekirdek ve 1gb ramlı sunucu benim hostingimden nasıl daha verimli olur anlamıyorum.
Hocam kullandığınız hostingteki 16 CPU - 16 GB Ram sadece size tahsis edilmiş değil. Kaynakları sunucu içerisindeki tüm siteler paylaşıyor. Sunucuda 10 sitenin yüksek trafik çekmesi bile sizi etkileyebilir. Sanal sunucuda özellikle VDS' de ise kaynaklar tamamen size ayrılmıştır. Bir çok firma var aktif olarak sunucu hizmeti veren benim tavsiyem yeniliklere açık olmanızdan yanadır. Hosting hizmetiniz devam ederken ekstra olarak farklı bir firmadan VDS hizmeti alın, site transferini yapın ve domaininizi yönlendirin. Memnun kalmazsanız ki sanmıyorum, sadece veri tabanı transferi ve domain yönlendirmesi ile eski sisteminize hemen geçiş sağlayabilirsiniz. Kendinizi güvence altına aldıktan sonra denemekten zarar çıkmaz. Sunucu hizmetlerinde tüm kontrolün sizde olduğunu ve lisanslı bir kontrol paneli veya LSCache gibi yazılımları kullanacaksanız, sunucu hizmeti haricinde bu tarz hizmetlere de ödeme yapılması gerektiğini unutmayın. Uyuşmazlık yaratacak bir sistem değil ise Ngnix ve Plesk işinizi rahatlıkla görecektir büyük ihtimalle.