-Bu konuda hiç bir siyasi algı yoktur, bıkkınlık ve genel mağduriyetlerle alakalı patlama noktasına geldim artık. Değerli R10 yetkilileri, siyasi ya da bir başka sebeple konuyu silecekseniz; hakkımızı ararken ya da sıkıntımızı paylaşırken 'siyasi' diye kaldıracaksanız; buyrun söyleyecek tek sözüm yok..
Geçmiş olsun. Türkiye'de emek hırsızlığı her sektörde devam ediyor. Siyaset, Basın, Bilişim, Ticaret, Spor.. Her konuda herkes bir şekilde işlerini kolayca yürütürken, alt tabaka her zaman ezilmeye devam ederek; üst tabaka her zaman kazanmaya devam ediyor. Bıktım artık, bıktım. Milyarlarca yatırım boşa gitti, bu saatten sonra ben olumlu bir şeyin olacağını sanmıyorum. Çiftlikbank, Thodex'de aynı bu şekilde bakımdayız diyerek kaçmıştı. Şimdi sıra bunlarda. Gerçekten bakım yapıyorlarsa dahi, geçmişteki yediğimiz darbelerden dolayı inanasım gelmiyor. İnanamıyorum ya, bir emek bu kadar mı kolay çalınır?

Ülkemi çok seviyorum, vatanıma hayranım ama; İnsanlarını bu kadar mağdur eden; bu mağdur potansiyelini yaratan; ilgili ve gerekli yasaları düzenlemeyen; bizim vergilerimiz ile maaşlarını alan başta kamu personelleri ve milletvekilleri, siyasiler olmak üzere ister A, ister B hiç bir partiye hakkımı helal etmiyorum. Siz mecliste oturuyorsanız, bizim haklarımızı korumak; yaşam standartlarımızı yukarı seviyeye çekmek zorundasınız. Cenazeye katılmakla, bakan karşılayıp fotoğraf çektirmeyle, batı bizi kıskanıyor diyerek bizi hiç bir yere taşıyamazsınız. Her ay bir ülkede vurgun yapılıp insanlar mağdur edilebilir mi ya? Bu kadar basit mi bu ülkede bu işler?