Microsoft zarar ettiğini söylemiş ama bildirim yapmamış. Gerçekten böyle mi? Yoksa farkı talep edip, verilmediği içinde hesapları kapatmış olabilir mi? Bunu araştırmak lazım. Zarar ettiyse bütün hesapları kapatması lazımdı. Neden bir kaç hesap kapatılmış? Profesyonel bir firma olsaydınız bütün belge ve bilgileri bizimle paylaşır, sadece metin göndermez, kuru özürle geçiştirmezdiniz. Kaç domain, kaç müşteri bu durumdan zarar gördü / zarara uğrattınız? Bunun belirlediniz mi? Yani bırakın domainler üzerinden ticaret yapılarak para kazanılan zararı, her iptal olmuş domain için 1 yıl peşin para aldınız müşterilerden. Şuna eminim ki bu domainlerin ücretini bile iade edecek durumda olmadığınızı düşünüyorum. Biz müşterilere her zaman şunu söylediniz; "eğer bir sorun olursa domainlere ulaşamazsanız bizler bu domainleri https://secureserver.net/ üzerinden açacağınız hesaplara aktarım yapacağız" dediniz. Hani nerede? Demek ki bu da içi boş ve yalan güvenceden biriymiş. Şahsen ben bu dediklerine inanarak domainler alıyordum.