Mağdur olup da direk linç etmek için konuya girmiş olanlar da vardır belki bu yüzden başından söylemek isterim benim de o firmada kayıtlı 2 domainim var yani bende mağdurum.
Şahsen olaya biraz firma açısından bakmaya çalışıyorum eminim ki onların da canı çok sıkılmıştır evet bizde para verdik kayıt ettik domainleri bizler haklıyız ama firma tarafından düşününce onlar zaten bir domain kayıt firması değil sadece aracı bir firma yani bizim mağduriyetimiz aynı zamanda onların da mağduriyeti demek değil midir ? Bilmem yanlış mı düşünüyorum ?
Belki bir şekilde bu olumsuz durumu telafi etmeye çalışırlar ki etmeleri de gerekir fakat bizler de onların aracı firma olduğunu kayıt firması olmadığını bilerek ucuza domain kaydetmek için bile bile gittik onlara ve sonuçta onlar da bile isteye yaratmadı bu durumu, onların da elinde olmayan sebeplerden ötürü ben dahil onlarca kişi mağdur olduk umarım herkesin mağduriyeti giderilir ben sürecin nasıl ilerleyeceğini firmanin durumu nasıl toplayacağını merak ediyor ve heyecanla bekliyorum açıkçası.