Merhaba CliaWeb,

çok teşekkürler yanıt için. Lakin Hetzner üzerinden direk kiraladığım için bu konuda yardım alamıyorum. Çok ileri düzey bir kullanıcı olamasamda meraktan kendin yapmaya gayret ediyorum bu gibi platformlardan da ayardım alarak.
Bu arada anladım demek istediğinizi deneyip size de bilgi amaçlı buradan yazacağım. Çok teşekkürler CliaWeb

CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ZaferN,

Yandex Connect kurumsal mail altına eklediğiniz bir alan adında açtığınız e-posta adreslerini, hostunuz üzerindeki smtp destekleyen scriptlerinizde (wordpress dahil) kullanabilmeniz gerekir. Alan adı yandex connect üzerinde onaylı olmasına rağmen kullanılamıyor ise ya yapılandırma hatanız vardır ya da dns sorunları vardır. mail.siteismi.com subdomainini plesk üzerinde kullanmanız şart değildir. mail2.siteismi.com gibi de A kaydı oluşturup kullanabilirsiniz. Bu temsili bir değerdir. Scriptinizdeki smtp de mail sunucusunu bu sayede mail2.siteismi.com gibi kullanabilirsiniz.

Not: bu tarz ayarları sunucu kiraladığınız yer zaten kısa bir işlem ile sizin yerinize gerçekleştirebilir.

İyi çalışmalar.
ZaferN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar,

Plesk'te bir domainimin emailleri Yandex'e yönlendirdim ve sorunsuz kurdum. Lakin mail. uzantlı olarak açtığım emaili ise Plesk üzerinden barındırmak üzere açtım
(Sudomain açma sebebim sadece, wordpress üzerinde email formlar için yandex'te kurulu emaili kullanamıyor olmam)
Not: Bu arada bu ana domain Cloudflare'e yönelndirilmiş vaziyette

Ama subdomaini bir türlü set edemiyorum. Acaba nerede eksizlik var?

Ya da alternatif bir çözüm önerebilir misiniz Yandex.mailleri kullanırken, wordpress sitelerde formlarda da kullanabilmek adına? ama bildiğim kadarıyla Yandex bunu kesinlikle engelliyor.

Şimdiden çok teşekkürler.