story80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uslüp kesinlikle yanlış. Bilgi vermemeleri de hatalı onlara birşey demiyorum ancak sonuçta bu firma profesyonel bir firma değil rakiplerine göre çok ucuza domain satan ve bu nedenle tercih edilen 3.sınıf bir domain firması. Ancak benim bu mesajı yazmamın sebebi onları savunmaktan ziyade " 1 kişi domainlerim satılıyor firma el koydu satıyor" gibisinden bir iddia attı ortaya bu yüzden teknoclouds ta 1 domaini olan kişinin bile o siteden domainin transfer etmesine neden oldu. Peki ya domainler satılmıyorsa bu nedenle adamların ne kadar ciddi maddi zarar göreceğini düşünebiliyormusunuz ben ondan dolayı bunu yazdım yani hiç sorgulamadan araştırmadan insanlar bilinçsizce hizmetlerini taşıyor bu kavgada 1 Kişiye 10 kişinin dalması gibi bir durum var. Şahsen benim domainlerimde bir sorun yok ama başkalarının domainine erişilemiyormuş umarım en kısa sürede çözülür.
hocam siz sabahtan beri açılan konuları, ortaya atılan iddiaları takip etmiyorsunuz sanırım. Sabahtan beri en az 10 kişi saydım, müşterilerim var, domainlerim var, sitelerimize erişemiyoruz yazıyorlar. Sadece mağdur olan batuhan değil burada. Bahsedilen mağduriyetin de sadece r10'da ki arkadaşlar olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Lütfen yorum yaparken kendinizi o arkadaşların yerine koyun. Bugün hangi devirde yaşıyoruz ki insanlar deli gibi seo konusu ile ilgileniyorken siteniz kapansın, alan adına hata sayfası gelsin. Kusura bakmasın firma yetkilisi, insanlar deli gibi emek verip proje geliştirmeye çalışırken siteye erişim bir şekilde gerçekleştirilmesin. Olabilir, hatadır, bu insanlara bir açıklama yapılmalı ki insanların da içi rahatlasın.