Böyle bir forumda şu yazılanları gördükten sonra, direk kendi ayaklarına sıkmışlar.
Magazin forumu değil, en iyi webmaster forumu burası. Birde burada konu açılacağını biliyor, konuşmanızı düzelt en azından.
Burada sürekli konu açmanız insanları galeyana getirmek dışında bir işe yaramaz.Şuan ne olduğunu bile bilmeyen insanlar sizin mesajlarınız yüzünden telaşla domainlerini taşımaya çalışıyor. Ayrıca kendi mesajlarınızı da konuya ekleseydiniz samimiyetinize inanırdım ancak adamları nasıl çıldırttıysanız bu mesajları yazacak kadar düşürmeyi başarmışsınız. Eğer mağduriyetiniz var ise burada konu açmak ile uğraşacağınıza karakola gidip 2 dk ifade verebilirsiniz.
Domainlerim godaddyde satılıyor demiştiniz önceki konularda.Böyle bir söylenti çıkardınız ama kanıt eklemediniz. Eğer domaininiz godaddyde satılıyorsa kanıtta ekleyin lütfen çamur at izi kalsın olmuş resmen.
Firmayı savunmuyorum ama 24 saat bile dolmamış bir problem için ortalığı ayağa kaldırdınız.
Hemen ekliyorum, buyrun bakabilirsiniz;
Size defalarca söylendi, destek sistemini geliştirin diye.
Benim bugün emek verdiğim projeme ulaşılamıyor, bana bunun açıklamasını kim yaptı, ICANN ile anlaşamadık diyen siz mi?
İnsanları galyana getirmemi istemiyorsanız beni ve diğer müşterileri ciddiye alarak iletişim kuracaksınız. Ben o konuları r10 da siz daha cevap vermeden açtım.
Domainlerim şuan aracı satışta, başka birine geçerse zararimi siz mi karsilayacaksiniz?
Domain mi vereceksiniz bana yoksa teselli niyetine 3 aylık reseller mi?
Hem suçlu olup hem artislik yapıyorsunuz,
Bir tavsiye vereyim mi,
Mağdur olun, basinizı öne eğin, adam gibi çıkıp özür dileyin. Laf eden nağmert olsun.
Siz nasıl bir firmaysaniz bizde öyleyiz.
R10'da ki konuyu gördünüz değil mi? Kaç bin kişi okudu, kaç kişi sizin tarafinizda kaç kişi olumsuz benim gibi düşünüyor.
Numaramdan arayıp konussaydiniz bir gelişme verseydiniz bile, şuan o konu farklı şekilde olacak. Avantajiniza olacaktı. Siz mail atmayı tercih ettiniz..
Garantisi yoktur, ayrıcalık saglanmiyacak derseniz ben sinirlenirim.
Bu işlerin küfürle aşağılamaya olmayacağını da bilmiyorum
Size gereken tahammülü gösterdim, fakat otomatik bir mesajdan fazlasını yapmadınız.
Kriz yonetiminiz yok, müşteri iletişiminiz yok.
Ben şimdi foruma gidip arkadaşlar sakın olun çözerler mi yazayım?
Size karşı anlayışlı olmam için ne yaptınız?
Bayram konaçoglu (muhtemelen firma sahibiniz) bana ulaşsın..
WhatsApp veya Facebook veya ilgili numaramdan iletişime geçebilir.
Batuhan Üstün