Arkadaşlar bu durum uzun zamandır mevcuttu. Mayıs'ın ikinci yarısında ben sunucu değiştireceğim zaman nameserver güncellemesi için ayarlama yaptım, günler geçmesine rağmen gerçekleşmedi. Sunucu taşıyacaktım taşıyamadım. O zaman neredeyse 2 hafta sorunu tespit etmek için beklettiler. Ardından sağlayıcı firma tarafından hesaplarımız kapatıldı gibi bir açıklama yaptılar. r10'dan soruşturduğumda Azure hesapları kapatılmıştır dendi, GoDaddy 'a mail attım kendileri bana Azure ile paralel çalıştıklarını ve domainimin bağlantısının Azure üzerinden sağlandığını fakat bu konuda birincil çözüm odağının Azure yetkilileri olduğnu söyledi. Azure'a ulaşmaya çalıştım fakat müşteri desteği namına bir mail adresi bulamadım. Bu süreçte ise beklemeye devam biz haber vereceğiz diyorlardı, halen öyle diyor Teknoclouds. Dün gece fark ettiğimde siteye erişim gitmişti. Bu zamana kadar erişilmesinin sebebi de son NS ve Whois ayarlarının değiştirilemez olarak korunması ve Azure hesaplarının kapatılması sebebiyle sitemin halen VDS'e yönlendirilmiş olmasıymış. Fakat dediğim gibi ilgili hesapları yaklaşık 2 aydır askıya alınmış durumda.
Domainlerin NS adreslerinin yeni revize olmuş olmasına aldanmayın, dediğim gibi süreç Mayıs ayına kadar uzanıyor...