başlangıç için 1k twitter takipçi sipariş edildi. bakiye yatırma işlemi saniyeler içinde gerçekleşiyor. Bakalım sonuç umarım verimli olur.
edit : 03.07.2021 tarihinde sipariş geçtim. Fakat siparişte kısmen tamamlanan yazıyor. 2 Gün geçti üzerinden , destek sistemine ulaştım tekrar sipariş oluşturulması gerekiyor denildi. Oluşturdum bekliyorum. Şuana kadar 124 takipçi gönderdiklerini görüyorum. 2 gün sonra kalan takipçi 27 . Takipçi kaybı yaşanabilir anlıyorum, şuana kadar yaşadığım süreç bu şekilde.
edit :2 sistem şu şekilde işliyor , örnek 48 tl lik bir sipariş girince , biraz takipçi atıyor 100 adet gibi ,
sonrası tekrar sipariş oluşturulması gerekiyor.Tekrar tekrar sipariş oluşturarak bakiyenizi eritmeye çalışıyorsunuz.Beğenmediğimi söylemek istiyorum. sürekli sipariş girmek durumunda bırakıyor sistem.Bunun takibini neden yapalım ? 1 kere sipariş verdim. Sürekli fiyatları ayarlayıp neden tekrardan sipariş girmek zorunda kalıyoruz ? edit 3 : bir ekran resmi paylaşacağım . arada siteye giriyorum , kuruş kuruş takipçi geliyor
İşin kötü tarafı siteye 1 saate bir girip arada yeniden sipariş uyguluyorsunuz