adampation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
avukatlık ne var ki hocam , firma güzel olan domainler boşa düşünce alıp satıyor ticaret denir buna .d ister 10 milyona satar ister 1 tl ye , serbest piyasa
Boşa düşen domain yok. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Büyük ihtimal kullanılan bazı azure hesapları patladı. Bu patlayan hesaplardaki domainlerinde kontrolünü kaybettiler. Bundan dolayı godaddy kontrolü olmayan domainleri otomatik olarak nsleri park sayfası olan domaincontrol.com nslerline yönlendirmiş. Bunu nereden anlıyorum;

1- Domainler ilk kayıt esnasında otomatik olarak domaincontrol.com nslerine godaddy tarafından yönlendirirdi. Daha sonra söz konusu firma manuel şekilde talep edilen nslere yönlendirirdi.
2- Domainler düşmedi. Halen kayıt edildiği tarihler olarak duruyor.
3- Whois gizliliği olmayan domainlerde iletişim bilgileri bölümünde kişilerin bilgileri görülmekte. Örneğin benim 1 domainin whois iletişim bilgilerinde bana ait bilgiler bulunmakta.

Ne kadar meraklısınız insanların moralini bozmaya ve galyana getirmeye.

Bekleyip göreceğiz, şayet olumsuz bir durum yaşanırsa gerekli aksiyonu icann dahil diğer hukuki adımları bireysel veya burada birlik olup toplu bir adım atarız. Her ne kadar altyapı farklı firmada olsa son kayıt kuruluşu olarak kendileri bulunuyor. Faturayı da ona göre kesiyorlar.