Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pet arkadaş diye bi site vardı bi bakın isterseniz
Hocam genelde ücretsiz diyip ücret istiyorlar arayınca falan uğraşılmaz gerçekten
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam Twitter'da, Instagram'da, Facebook'ta arama yapın. Post paylaşanlar oluyor illaki aynı şehirden birinin sahiplendirme ilanını görürsünüz
instagramda bakıyorum hocam teşekkürler
Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın lutfen ama eğer durumunuz gerçekten iyiyse Kedi/Köpek sahipleri yavruları durumu iyi olan ailelere sahiplendirme yapıyor. Bunu beyan ederek sahiplenmek isteyebilirsiniz.
yok hocam her şeyin masrafı olacak illa ki belli bir maddiyat gerekiyor
NeMerak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pug cinsi bir köpeği ücretsiz bulmanız %0.01 denilebilir. Evde her cins köpek beslenir. Doğru eğitimi vermediğiniz taktirde zaten pug cinsi köpeklerde onlarda apartmanı rahatdız edecektir.
rahatsızlık vermesinden değil de apartman dairesinde kocaman bir köpek beslemek çok zor olur bahçeli ev falan olsa beslenir de ondan dolayı küçük bir ırk istiyorum
Athynas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulunduğunuz şehirdeki hayvan barınaklarını bir kontrol edin. Köpeklerin aksine insan vefasız bir hayvandır. Anlık hevesle alınıp sokaklara atılan birçok hayvanı bu barınaklarda bulmak mümkün. Şansınız yaver giderse istediğiniz cins bir hayvan bulabilirsiniz.
hocam barınaklarda bırakcaklarını zannetmiyorum cins köpekleri illa ki el altından veriliyordur birilerine
mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cins köpeklerin genelinde kronik olarak ırk hastalıkları olur. Puglarda yanılmıyorsam nefes alma problemi vardı. Bunları göz önüne aldın. Melez bir ırka oranla veteriner masrafınız daha çok olacaktır.
biliyorum hocam teşekkürler