Merhaba,
hocam Wordpress' e %60 - 65 oranlarında hakim olmak bile büyük bir başarı. Biraz önce bir saat ürün sayfası üzerinden bağlı olduğu birincil kategori id çekme fonksiyonunu aradım. Dediğin kitle temayı kurup olduğu gibi müşteriye sunan kitle, başka türlü çok cüzi miktarlara iş yapılamaz zaten, bu işlerle uğraşan birisi kendini amele yerine koymaz sanırım. Fakat benim düşüncem hizmet sağlayan ve alan memnunsa ortada bir sorun yoktur. Sistem olduğu haliyle müşterinin istek ve taleplerini karşılıyor ise başarılı bir hizmet ortaya konulmuş demektir. Themeforest üzerinde satışta olan ve varsayılan haliyle bile ihtiyaçları karşılayan bir tema varsa, bu noktada sıfırdan script yazmak çok saçma ve absürt bir şey zaten. İnsanların bu işlere başlayıp ertesi günü ben oldum demesi de cehalettendir. Ama unutulan bir nokta var bu sadece bu sektör için geçerli değil, her alan için durum aynı. Bir insan bir işi ne kadar çok biliyorum derse, bir o kadar bilmiyordur.
Şimdi bende şu şekilde bazen hiç keyfim olmuyor anlamıyorum bazende işime geliyorsa, içinden girip dışından çıkıyorum

istediğimi yapana kadar uğraşıyorum ve yapıyorumda bu sadece wordpress değil diğer özel scriptler'dede o şekilde

buda bana yetiyor