ben 38 yaşındayım sengibi cocuk degilimkibu yollara başvurayım biz kimseyi başka yerde yazılarımıza katmadık asılsız iddalarınız ve deliliniz olmadan şahsıma karalama yapmaktasın artık kackişiyi dolan dır dıysanız sizi şikayet eden herkesi bizden bilmektesiniz siz bizim magduriyetimizin giderilmemesi iadeyi yapmamak icin elinizden geleni yapmaya ısrar ediyor ve bahanelerinizin arkasına sığınıp buradaki adminleri kandırmaya calışıyorsunuz benim davetiyemi de R10.net İn kendisi vermiştir haksız yere farklı kişileri karalamayı bırakın magduriyetimi giderin VE tekrardan R10 Yöneticilerine sesleniyorum bu arkadaşların paketini kullanmadıgımızı hem buradan hem discort üzerinden hemde kendi sitelerinden defalarca söylememize rağmen magduriyetimiz giderilmemiştir iademiz yapılmamıştır. kanıtsız ve delilsizlik yüzünden magduriyetimin giderilmemesi varsa kanıtlarının burada herkes içinde paylaşılmasını aksi halde adımı farklı platform larda kullandıgını bilmenizi ister ve gereken cezai işlemi yapmanızı arz ederim.ve paramızla adıgımız hizmetide durdurmuşlardır bunuda göz ardı edilmemesini rica ederim