onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam geç kalmadınız.Gerçekten istikrarlı bir şekilde kendinizi yazılıma verirseniz 2 yıl sonunda çok güzel işler çıkaran bir yazılımcı olabilirsiniz. Ben öğrenmek istediğim şeyleri udemy kursları+youtube videoları+telegram,facebook grupları çok sıkı takip ediyorum size de öneririm
apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel konu takipteyim, bana kalırsa yazılımın yaşı yok,
Çinli 80 yaşındaki bir kadın yeni yazılım öğrenmişti
OlgunMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir şey için geç değil hocam.
Scicek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geç kalmadınız aksine tam ZAMANI
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurs yerine internette milyonlarca, milyarlarca kaynak var. Istek ve istikrar oldugu surece neden olmasin.
ilayda87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumum yazilim ozelinde degil genel dusuncelerim ve 11 yillik ogretmenlik deneyimime dayaniyor; hicbir egitim icin gec degildir. Ayrica herkesin ogrenme kapasitesi farklidir. Kimi icin gunler kimi icin saatler olabilir. Bu tarz egitimlerin birebir olmasi taraftariyim (ister uzaktan ister dogrudan) egitimden sonra kalan kisim kendi cabanizla devam edebilecek olsa da ilk egitimi uzmandan almak gerektigini dusunuyorum. Aksi halde cok eksk kalacagini dusunuyorum.
peki hangi dili öğrenmek gerekiyor mobil oyun için ? android ve ios için ayrı ayrı diller mi öğrenmek gerekiyor ? mesela supercell oyunları hangi dille yazılmış ?