AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün edevletten ikametgah adresimi kontrol ederken ev adresimin dış kapı numarasının değişmiş olduğunu gördüm. İnternetten araştırdığımda ise iç işleri bakanlığının adresleri yeniden tespit edip belirleme çalışması yaptığını ve bazı evlerin dış kapı numaralarının değişebileceğine dair bir yazı okudum. Sizde edevlet üzerinden adres bilgilerinizi kontrol edin. Acaba bu değişiklik tapuda sıkıntı çıkarır mı diye endişem oluştu. Yarın bu konuda nüfus ve tapu dairesini arayıp bilgi almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Tapuda sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum. Ama iş adresleri için sorun oluyor. İki ay kadar önce oldu bizim bölgede. Baya can sıktı. Kargocuların saçma muhabbetlerini saymıyorum bile. Resmi kurumları aradım sorun olmaz havuzdan çekiyoruz dediler. Öyle bir şey yok. Bankaları, sicili tek tek düzelttim. Resmi kurumlarla yaptığımız işlemlerde de sıkıntılar yaşadık. Tebligatlar vs. karıştı. Ortak havuzun olması gerekiyor gerçekten. Kayıtlı adreslerinizi hızlıca düzeltmenizde fayda var. Kolay gelsin