Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Kazanç sağladığım sektör de rekabet fazla olduğundan kazanç oranları aşırı düşük. Aylık çıkan vergi ödemelerim beni aşmaya başladı ve bu durum projemi kapatma noktasına kadar geldi.
Aynı sektörde ki rakiplerimin firmaları genellikle Kıbrıs'ta olduklarını tespit ettim. Kıbrıs veya farklı bir ülke de şirket açmanın prosedürleri nelerdir ?
Merhaba,

İngiltere'de limited şirket açıp vergi muafiyetlerinden yararlanabilirsiniz. Yıllık 1 milyon TL altında ciro yapan şirketler, Katma Değer Vergisi'nden muaftır. Eğer bir mali yıl boyunca 1 milyon Türk Lirası ciroyu geçmeyecekseniz, elde edeceğiniz gelirler için KDV iadesinde bulunmayacaksınızdır. Buna ilaven şirketiniz üzerinden elde edeceğiniz kişisel gelir için de gelir vergisi muafiyeti var. Örneğin bir mali yıl boyunca şirketinizden kendi hesabınıza aktaracağınız gelir 170 bin Türk Lirası altında ise, herhangi bir gelir vergisi ödemeyeceksinizdir.

İngiltere Limited olarak İngiltere'ye gelmeden çevrimiçi olarak limited şirketinizi kurmanıza ve yönetmenize olanak sağlıyoruz. Şirket kurulum paketimizin ücreti 999 Türk Lirası’dır. Kurulum paketine aşağıdaki hizmetler dahildir:

- Tüm Kuruluş Giderleri
- Londra Kayıtlı Şirket Adresi
- Londra Kayıtlı Hizmet Adresi
- Dijital Posta Yönlendirme
- Şirket Banka Hesabı
- Stripe Sanal Pos Hesabı
- PayPal İşletme Hesabı
- Şirket Yönetim Paneli
- Muhasebe Takip Programı
- Ücretsiz Alan Adı

Detaylı bilgi almak için https://ingiltere.limitedadresini ziyaret edebilirsiniz. Forum üyelerinden referanslarımız da mevcut.