Google Adwords Türkiye
Otomatik/manuel Askıdan kurtarılmış Hesabın açıldığı tarayıcı ile teslim. Açılış tarihleri 1-2 haftalık Fiyat: 350 TL Ben kendi adıma askıdan kurtarılmış hesap istiyorum diyorsanız siparişinizi verip 2-3 hafta sonra teslim alabilirsiniz fiyat 650 TL. Merhabalar, uzun zamandır google adwords hesabı açanların hemen hemen hepsi "
Hesabınız askıya alındı Hesabınızda şüpheli ödemeler tespit ettik." bir uyarı alıyorlar. Bir kısım da sorunsuz hesabı açsalar bile reklam girişlerinde veya en ufak bir değişiklik nedeni ile hesapları askıya alınıyor. Ben ve ekibim sürekli olarak hesap üretiyoruz askıya aldırıp kurtarıyoruz neredeyse tüm reklamlar onaylanıyor ve yayınlanıyor bir zamanlar paket satış sektöründe kendim için kullandığım hesapları sektörü bırakmam nedeniyle satışa sunuyorum. Satın alacağınız hesaplar özenle açılıp hazırlanıyor aldığınız gibi kullanmaya başlayabiliyorsunuz askıdan kurtarıldığı için reklamlarda %99 başarı sağlıyor kolay kolay askıya alınmıyor. Cloaker kullanıyorsanız her an sistemleri atlatma politikasından dolayı askıya alınabilir bunu bilmeniz gerekir. Proxy yok ise hesaplar arasında dolaşırken modeminizi resetlemeniz veya telefon interneti bağlı ise uçak moduna alıp çıkarmanız gerekiyor. illegal sektörlerde kullananlar için satış yapamıyoruz. Garanti ve telafi vermiyoruz.