Merhaba Hocalarım, dün gece bilgisayarla işimi bitirdim yattım, sabah uyandığımda tochbarda bir yere sürükleidğimde anlamsız yerlere gitmeye başladı, bunun üzerine kapattım belki düzelir diye bir kaç saate düzeldi işimi hallettim tekrar kapattım.
Neyse şimdi yine bir işim vardı 10 dakikalık iş için 2 saattir çabalıyorum neyse ki hallettim ancak sorun orada değil, yaptığım işi telefona atmak için kabloyla bağladığımda telefonda aynı tepkileri vermeye başladı bir yere 3,4 kere basınca açılıyor, dokununca farklı yerler açılıyor.
Kabloyu çıkardım sorun düzeldi, ancak ben bu işi anlamış değilim, bir mouse alıp deneyeceğim, ancak donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum, gece hiçbir sıkıntısı olmayan bir bilgisayar sabah neden tochbarı hatalı olarak açılsın.
Bu durumu daha önce yaşamış ya da çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.