ekşisözlük'te sürekli olarak reklam amaçlı kafa sözlük başlığını aktif tutmaları. Ekşide yazar olamayanlar bir sözlükte yazıyım diye kafa sözlükte yazıyor. Öyle pek tutmuş bir sitede değil.
Belki de sen sahiplerinden bir tanesisindir.
Arkadaşlar neden böyle düşünüldü bilmiyorum ama ben de Ekşi Sözlük gündemden haberdar oldum. Ücretli entry satın alıyor olabilirler evet. Ama:
https://www.r10.net/off-topic/283778...ayinlandi.html burada
@ahmedfiratc; arkadaşımız da Uludağ'ın önünde Ekşi'den sonra 2. sırada belirtmiş. Alexa vb. ile hit trafiğini analiz ettim. İstatistiklerini baz alarak açtım bu konuyu.
Sözlükle bir bağlantım olsa bunu R10'da belirtirim. R10'u bu amaçla kullanacak birisi değilim, az çok tanıyan bilir yani siteye ivme kazandırmak için açmadım, ilk mesaja linkini bile eklemedim. Gelişim sürecini takip edenler olduysa neler yaptılar bunu konuşmak için konuyu açtım. Açmışken de site sahibini tebrik etmek istedim çünkü bu kadar yeni bir sözlüğün -bence başarılı- bu ivmeyi sağlamış olmasını başarı gördüm.
Sizler böyle düşünmüyor olabilirsiniz ancak dediğim gibi uzun yıllar sözlüklerle, forumlarla ilgilenmiş biri olarak 2021 yılında ben başarılı buldum.