Ben Kozmos'un bursluluk sınavına girmiştim. Lise çok güzel. Yazılım dışında E-spor eğitimi de veriyorlar. Gitme imkanım olsa çok başarılı bir yazılımcı olurdum. Eğer imkanınız varsa bu okulu öneriyorum.
Hocam yazılım lisesi olarak Kozmosu duymuştum bende sadece.
Bayrampaşa İto a.t.m lisesisinde elektronik haberleşme okudum, bilişim bölümüde vardı. Samsung'un sponsor olduğu ilk ve tek okul diye biliyorum (1 milyon dolara yakın yatırım yapmıştı). Samsung akademi adı altında okulumuza Samsung tarafından eğitimlerde veriliyordu. Robot yarışmasına katıldığımız ilk yıl Türkiye birincisi olmuştuk. Amerika'ya yarışmalara gitmiştik. Ama şuan lisede durum nasıldır bilmiyorum,
Ama gel gelelim devlet lisesi olduğundan dolayı müfredat dışına pek çıkılmıyordu eğitimler de ağır ilerliyordu o yüzden. Eğer hedef kariyer yapmak, güzel üniversitesi kazanmak ise evine yakın teknik liseye verin(meslek değil) yada düz Anadolu lisesine vererek üniversite sınavına hazırlandırın. Aynı zamanda özel olarak yazılım kurslarına yazdırarak daha iyi eğitim alabilir diye düşünüyorum. Çok kaliteli yazılım kursları mevcut
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.