ObreuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, teknoclouds'a transfer ettiğim domainin DNS'leri dün gece değiştirilmiş. Teknocloudsa destek açtım telefonla aradım ancak herhangi bir dönüş yapmıyorlar, transfer kodunu istedim onuda göndermiyorlar. Şuanda masaüstü yazılım yaptığım birsürü müşterim, güncelleme kontrolü yaparken bu domaine bağlanamadığı için programı kullanamıyor. Acaba bu konuda ne yapabilirim bir fikriniz varmı?

Birde gördüğüm kadarıyla bu teknoclouds forumdan banlanmış ama aynı firma regnettr halen forumda aktif olarak görünüyor. Multi ne zamandır serbest bu forumda? @Ody;

Domain: aeguven.com
kreawich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu firmayla çalışmanızı tavsiye etmiyorum hocam.
karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 2 senedir faal olarak çalışıyorum ne teknik destek de nede başkabir sorun yasadim. En kısa zamanda cozerler.

Transver kodu 3 güne bulabilir.
dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende yeni domain aldım inşallah başımıza bela olmaz ali.
Merhaba

Forumda ismini duydum ve şuan çok sıkıntılarım var.Domainlerimi kurtarmaya çalışıyorum.Askıya alınanmı dersiniz.Dns değişikliği yapılanmıyanmı dersiniz.Transfer istiyorum 60 günlük kilit devreye giriyor.Icann accredited , olmayan firmalarla çalışmayan birisiyim.Forumda ismini duyunca bir deneyeyim dedim ama pişmanım.Destek taleplerim otomatik çözümleniyor.Şu an destek talebi açmama bile engel konulmuş durumda.Telefonlara cevap veren yok.ALLAH ıslah etsin.