Aslin ekipteki gorevi de yaziyor.Fakat bu ulkede ben meslege gore,kimsenin kimseye guvenecegini dusunmuyorum hele ki boyle bir zaman da.Malum bu ulkeyi yonetenlere dahi guvenmiyoruz...
Ayrica "paraniz gitmis" kelimesi cok kesin ve net bir cumle.Bunu bize zaman gosterecek.Bundan 7-8 yil once Btc turk kuruldugunda en ufak baglanti hatasinda veya transfer sorununda dahi firma icin "*********** uzak durun,coinlerini uctu vs.." diyen arkadaslar vardi burada.Sonuc itibari ile adamlar ulkemizde artik al-sat'in yapildigi buyuk bir platform haline geldi.
Her iste kar-zarar riski var.Bunu kabullenip,kendinizi uzmeyecek miktarlar ile yatirip yaparsaniz deneyim kazanmis olursunuz.
Bu ara da firma her ay faaliyet raporu yayinliyor.Zannedersem o raporda paralarin devlet bankasinda yer aldigi dekontlarda vardi.Bilisim vadisi de bunun kontrolunu sagliyor.Dilerseniz telegramdan kendilerinden bu raporu talep edip inceleyebilirsiniz.
Bu ara da ben cuzdan haraketlerine pek bakmiyordum.Musait olunca bunlari inceler bizzat yetkililere soracagim.Tesekkurler.
Blockchain in avantajı. Hiç birşey gizli saklı kalmaz. Bu arada btctürk için 7-8 yıl önce olan söylemler hala geçerli

doğrudan olmasa da dolaylı yapılıyor artık. Ek olarak bu projeye güvenmiyorum her şey bu kadar ortadayken de ön satışa kesinlikle katılmam. Scam projeyi de borsalar listelemez