Mesleki konulara bence hic girmeyelim.Benim meslegim Kasap,Muhtemelen sizin de et aldiginiz ulkemizin en unlu perakende zincirlerinin birisinin entegre tesisinde yoneticiyim.Lakin ayni zamanda sektorel ve oldukta aktif olan bir haber sitesinin kodlama,reklam yerlesimi,Seo,editorluk gibi bir cok gereksinimini bizzat ben gideriyorum ve ayni zamanda kurucusuyum.Yani meslek konusuna girersek R10 da neler cikar karsimiza.
Tavsiyeniz be fikirleriniz icin ayrica tesekkur ederim ben.İlk defa bir Turk girisimciye yatirim yaptim,R10 da tabi reklamini gormesem haberdar dahi olmam mumkun degildi.
Hayirlisi bakalim sayet cidiyseler kendi borsalari faaliyete girdigi zaman belli olur.Yoksa yapabilecegimiz bir sey yok.
Sanırım beni anlayamadınız. Oraya tıp doktoru yazmak yerine ekipteki görevi yazılmalıydı. Siz projede yer alırsanız fotoğrafınızın altına kasap yazılmamalı. Ordaki pozisyonumuz yazılmalı. Burda meslekten güven kazanmak amacıyla yapıldığını söylemek istedim. Yani sonuç olarak ön satıştan gelen paralar binance cüzdanına aktarılmış yani paranız gitmiş. Yapacak bir şey yok.