hocam keşke hosting firmanızı ethereum'un kurucusunu bilgisayar markalarını teknik servislerini google'ı falan da ekleselerdi ortaklara keşke.(!)
çok çok ağır scam kokuyor. Madem o kadar yatırım var neden likidite ekleyemediler güldüm. Ekipteki arkadaşlar elbette çalışıyordur ancak ünvanlara baktım o da ayrı facia. Tıp doktorunun görevi ne yani onu anlamadım. Mesleğine birşey demiyorum bu ekipte ne görevi var?
Ayrıca kaynak kodlarında toplam arzı göremedim.
etherscan adresinde göründüğü gibi bir rakam yazıyor. Sınırsız arzı var ama sitede sınırlı diyor.
EK OLARAK BURAYI BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK İSTİYORUM; SÖZLEŞMEYİ YAYINLAYAN CÜZDANIN HAREKETLERİNİ İNCELEDİĞİMDE 2 KÜSÜR ETHEREUM VAR CÜZDANINDA VE BÜYÜK MİKTARLARDA DA BİNANCE'A ETHEREUM AKTARMIŞ.
Kesinlikle güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu bir satış konusu olmadığı için bu yazdıklarım sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Kimseni yanlış yönlendirmek istemem. BEN BUNUN KÜÇÜK BİR SCAM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. BU KADAR AMATÖRCE BİR SİSTEM ANCA KÜÇÜK KÜÇÜK PARALAR KOPARIR.
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TAHMİNİMCE BTCTURK CÜZDANINDAN 10.79 ETH ÇEKİLMİŞ VE OMLİRA DAĞITICISINA AKTARILMIŞ SONRASINDA 10 ETH BAŞKA CÜZDANA AKTARILIP O CÜZDANDAN BİNANCE'A AKTARILMIŞ. ÖN SATIŞ PARALARI ŞU AN BİNANCE'DA
ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR.