dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kul hakkıyla ilgili hadisler var. Bana kuran da Zina eden kadını öldurun diyen ayeti gösterin tamam diyeceğim. Taşlayarak birde

hemen inancınızı bilmem konusuna geliyor herkes. Benim çocuğum 5 yaşında başladı kuran okumaya. Bana kimse din dersi vermeye kalkmasın.
Forumun yaklaşımı bu yönde olduğu için kullandım hocam tabiri kusura bakmayın Hocam tek kaynak olarak Kuran-ı benimsemek ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası, peygambere iman edin dendiğine göre hadisleride önemsemek lazım o yüzden Kur'an da yazmasa da hadislerde mevcut. 1.sayfa da bir arkadaş atmış zaten bir makaleyi muhtemelen bu konu hakkında da fikir edinilebilir.
Hadisler peygamberimizin söz ve davranışları oluyor kısaca haliyle bu hadislerin söylendiği olaylara bakmak lazım, kime karşı böyle bir ceza uygulanmış esas olan bu. İslam'da recm yoktur demek doğru olur mu işte bu yüzden emin değilim ve şahsi kanaatim vardır.