Site adresi: TIKLA SİTE PHPDİR WORDPRESS DEĞİLDİR. ADMİN PANELİNİ GÖRMEK İSTEYEN TW İLE BAĞLANABİLİR. Kafanızdaki soruları sorup öyle alın. News: https://news.google.com/publications...R&ceid=TR%3Atr Sitenin aylık getirisi: Aşağıya resim koydum.(Reklam yerleşimi yapılmadı otomatik reklamdadır . Admin panelinde reklam koyabileceğiniz alanlar vardır ben bazılarına koydum.
Fiyat: 800 TL düşünüyorum Adsense ile verilecektir. Takas veya Pazarlık Teklifleri Değerlendirilir.
Sitenin açılış tarihi: 05.04.2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji Günlük hit sayısı: 20-50 Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Da: 5 Pa:18 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği satılık. Hosting dahil midir: Hayır istenirse ücreti ile devam ettirilir. Banlı olduğu sponsor var mı: Kontrol edin Banlı olduğu arama motoru var mı:Kontrol edin Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Notlar: 39 Adet içerik vardır yazıların yarısından fazlası 1. sayfa ve 1.sıradadır. Adsense ile vericem içinde 146 Tl bulunmaktadır. Ödeme alınmadı Ve Pinlidir .Mail ile vereceğim. Domain Bitiş Tarihi
4.04.2022 Webmaster Consol, Analystic,Adsense:,
Analystic (2 haftalık başka bir hesaptan taşıdım yeniye) :