burakbyndrr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamda aynısı yazıyordum kimsede çıkıp alın böyle ekliyorum demiyor yok ekledim yaptım ettim yok öyle böyle alın böyle ekledim sunu yaptım diyen yok
Zamanında mesela ben ücretsiz de yardım verdim çoguna ama sonuç ne oldu biliyor musunuz ? Linç etmeye kalktılar yok sistem iyi degil cart curt o yüzden mümkün olduğunca artık bu tarz konulara yazmıyorum ve sadece ücretli yardımcı oluyorum yeterince satışım var zaten açıkcası ben satış yapsam da olur yapmasam da bana pek farketmiyor genelde kendime açıyorum zaten Destek veriyorum artı olarak ücretli ( o da herkese değil satış yapanlar hariç ) .Sadece yukarıda arkadaş karttan oldugunu söylemiş ben de bunun yanlış bir yönlendirme olduğunu ima ettim o kadar .Kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem .
Benim de bu sözlerim genel kimse üstüne alınmasın lütfen .
İsteyen bana gelir isteyen @KBilisim; ; hocama o da beni yakından tanımaz ben de onu ancak bu işi hakkıyla yapan kendimden başka tek tavsiye ettiğim kişi kendidir.Şimdi gidip ona da sorsanız sıfır kartla falan oluyor mu diye eminim o da oluyordur ama çerezlemeden hesap stoklamadan bu işi yaparsanız hep bir yerde takılırsınız cevabını verecektir.Herkese saygılar .Herkesin kazancı bol olsun .