abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben normalde sıfır hesaplarla direk kart ekleyip çıkmıyorum aslında .Tarayıcımda şuan 300 tane bekleyen hesap var (inanmayan anydesk ile baglanabilir ) .Ben bu hesapları 1 ay bekletim 3-7 arasında reklam hesabı açıyorum her bir face hesabıyla (hesaplar yeni açılmış 1 aylık ) ancak sırf acaba gerçekten şu an kartlarda sorun mu var diyerek sıfır hesap açıp kartı ekleyip geçtim direk .Yukarıda method satanlara para kaptırmayın tarzında yazdığı için yazdım .Genelleme yapmasını uygun bulmadım .Benim isteyen tradelerime isteyen son destek verdigim kişilerle konuşabilirler .Böyle destek egitim herneyse hizmet verenleri genellemeyi yanlış buldum sadece .Ayrıca ben method satışı yapmam çünkü bugün olsa yarın olmaz onun için en önemli şey bu konularda yine söylüyorum yine stabil çok daha az sorun yaşamak isteyen hesaplarını çerezlesin .Bu reklam şeylerinde bana göre en önemli etken çerezdir.Ben şimdi sıfır hesapda eklemiş olabilirim doğru reklam da veririm ancak en basiti çerezli hesapla sıfır hesapla reklam verimi bile farkeder.Diyeceklerim bu kadar .
algoritmaya en uygun mantık bu zaten nasıl ki çoğu kişi eski hesapla reklam açabiliyorsa sıfır hesabı eskitmek en sağlıklısı fakat hocam işte çoğumuz 1 haftadan fazla dayanamayıp yeter artık açak şu reklamı yaw diyoruz