DrawnHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Motosiklet tarzı büyük bir şey almak istemiyorum, en fazla 3-4 bin lira para harcamak istiyorum bir de, büyük elektrikli bisikletlerin fiyatı 10 binlere çıkıyor. Hem çarşıdaki ihtiyaçlarımı küçücük bir aletle karşılayayım istiyorum, çarşıdan ihtiyacım olduğunda dümdüz sahil yolu, 5 dakikada gider gelirim. Ama sağa sola bırakmak (kilitlesem bile) pek doğru değil anladım. Markete bile girsem, 5 dakika dışarıda bir yerde bıraksam her türlü risk var. Bir de heves ettim bu scooter'lara. Herkes geziyor. Küçücük çocuklar bile kendilerine aldırmış elektriklilerinden (birisi de Mi Pro 2 idi, sokakta 50 metre gidip geliyor sürekli zevkine) : )
scoter güzel aynen bizim burda binbin vardi bende scoter alcakdim sonra birde arkadaşlarla bindi beni geçinçe onlar soğudum bisiklet aldim markete giriyorsunuz batarya çaliniyor 1000 tl gg sizi soğutmak istemezdim ama sonrada pişman olucaniza şimdi 1-2 gün üzülün hadi çalindi volta gibi deilki yenisi bulasiniz voltada zaten şişierek satiyor