Gencler sozluk olarak resimli sozlukleri alin tercih edin ornegin oxford pictures dictionary serilerinden alin
Ingilizce egitiminde baslangic icin aslinda academic egitime kadar kisi kendisi calisabilir ozveriyle calismak gerekiyor surekli zaman ayirmak gerekiyor
Tabiki simdi bedava YouTube da canli sinif ortaminda egitimler mevcut , day light egitim seti var ornegin turkce basit anlatim evren okuslug diye aratirsaniz bulabilirsiniz .... ingilizcede grammar temeliniz harika olmasi gerekiyor ve surekli konusmaniz gerek .... ingilizceyi gercekten 1 ay veya ikinci aydan itibaren kendi kendinize cumleler kurabilir hale gelebilirsiniz just try it ... gozunuzde buyutmeyin cok basit bir dildir ben kendi dilimde olan zamirleri sifatlarin ne oldugunu ingilizce ogrenirken ogrenmis oldum ucuz diye alinan kurslar inanin gereksiz ve gercekten arastirsaniz daha iyi platformlari bedava bulabilmek suanda mumkun .... dinlemek icinde zaten youtube yine dev bir kaynak .... kitap olarak genel english grammar var ebru yenerin kirmizi bir kitabi mutlaka almalisiniz .... Ben nedense kitaplarla calismayi daha cok seviyorum ve tabiki telaffuz konusunda sorun yasamiyorum cunku ben temelimi saglam attim cumle siralamasini zaten ilk 1 ay icerisinde ogrenmis oluyorsunuz ... kelimeleri gelistirmek icin kesinlikle resimli sozluk almalisiniz cunku beyin gordugunu daha cok hatirlar duydugundan ogrenme teknikleri saymakla bitmez ama her teknik her kiside ayni tepkiyi gostermez ayrica kimi kisilerde sabah ogrenme kabiliyeti iyiyken kimilerinde aksam daha iyi verim aliyor .... ama odaklanmak gerekiyor pesini birakmamak gerekiyor ve surekli zaman ayirmak gerekiyor .... ingilizce ogrenmekte amac nedir ? Benim tavsiyem ilk once genel ingilizce ogrenmeye baslamaniz olur...... yabanci kaynak olarak ilave edeyim Rosetta olur ....
ben 16 yasimda taksimde bir cin restoraninda ise basladigimda bir tane siyahi afrikali guzel bir arkadas bulasikci almislardi ise o zaman bu arkadas bana ingilizceyi 3 ayda cumle kurmayi ogrenmeye basladigini soyledigimde cok sasirmistim kendi kendime ulan adama bak helal olsun be diyordum halbuki ben bunu 1 ay icinde basardim ilk okul mezunu oldugum halde demekki ben gozumde cok buyutuyormusum sormak istediginiz sorularin butun cevaplari suan zaten mevcut .... youtube da Google da .... uzerine dusmek gerekiyor zaman ayirmalisiniz elinizin altinda her turlu bedava kaynak mevcut suanda zaten .... cunku seneler once ben ingilizce ogrenmek icin ilk yaptigim sey cok iyi hatirliyorum zeytinburnundan tutun ve beyazit sahaflar carsisina yuruyerek gitmistim dogru duzgun bir kaynak bulabileyim diye arti ilaveten parada kisitli yoklugun gozu kor olsun iste .... simdi her turlu bedava kaynak var genclerimiz tembel tembel videolar izlemekle bosa vakit harcamakla geciriyor .... bol sans .