Türkiye'nin kurulduğu günden beri Müslüman Türk olması nedeniyle başı düşmanları ile belada.
Jeopolitik konumu nedeniyle başı ilk günden beri belada.
Bu muhtemelen kıyamete kadar da böyle sürecek.
Gelmiş, doğuştan siyasi ve ekonomik yönden sıkıntılı bu ülkeyi İsviçre, Kanada gibi olaysız, zengin bi ülke olmasını istiyorsunuz.
Sonra da vay efendim ben bu ülkeden kaçacağım. Kaçacaksanız kaçın, buyrun yol açık. Ülkeye tımarhane, burada yaşayanlara da deli diyerek hakaret etmeden buyrun sizde defolun gidin.
Biz bize yeteriz. Eğrisi de doğrusu da, eksiği de fazlası da bizim kardeşim. Bizden olmayanlar zaten kabak gibi parlıyor. Size mutluluklar.
Bu tür konulara yazdığımda yasaklanıyorum. o yüzden sadece okuyorum.

(2 gram akıllılara zaten ne anlatabiliriz ki.)
Güzel bir mesaj. Elinizi, kolunuza, yüreğinize sağlık.
Ben memnunum. Geçiş dönemindesin insan hayatında böyle sıkıntılar olur sonra toplumun kabul görmüş bir bireyi olarak standart bir hayatı kurarsın.
Üni mezunu olarak marketlerde iş bulamadığım günler oldu.
Düzelir inş kardeşim. Emin ol örnek gösterilen diğer gelişmiş ülkelerde bile herşey hazır cuk değildir.
Üstelik o örnek gösterilen ülkeler sosyal bir devet de değil. Bir felaket yaşasan elinden tutan olmaz
Tek sorun 3-5 ay gece 12den sonra müzik çalmaması mı cidden? Sırf bu yüzden mi memnun değilsin kslxlsldo Allah başka dert vermesin.
Ben memnunum çok şükür. He daha iyi olabilir miydi? Evet elbette ama kısmet. Her halime şükür
Değilim.
Ancak devleti/politikacıları/hukuku/ekonomiyi kendi başarısızlıkların için bir mazaret olarak kullanma eğilimi göstermekten sakın.
Cümleye "aklı başında bir genç olarak" olarak başlamışsın. Eğer yeteri kadar aklın başında ise, iletisim çağında olduğunu, küçük bir alet ile değil Türkiye'de, mağarada yaşasan bile, çince, yazılım, yapay zeka programlama öğrenebildigin gerçeğini unutma. Bunu azılı bir muhalif olarak söylüyorum, birçok insan kendi tembelliklerini sistemin problemlerini öne sürerek saklamaya çalışıyor. Bu büyüye kapılma, avantajlarını gör, kullan, geliş, nihayetinde istersen al vizeni ve git.