Valla bu işte bir gariplik var. Bugun online chat ile görüşme fırsatım oldu. Yazışmalar aşağıdaki gibi ilerledi. Adam adsense hesabım içerisinden chat'e bağlandığım halde bu maile kayıtlı bir adsense hesabı bulamadığını belirtti. pay.google.com üzerindenden bu maile ait adsense ile bir etkinlik olmadığını belirtti. Çok garip çünkü mailde adsense mevcut defalarca ödeme almış şekilde.
Konuşma:
Hocam öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Problemin kök nedeninin anlaşılması için tüm web üzerindeki en önemli kanıt olmuş. Tüm yazışmaları okudum. Benim anladığım, kullanıcı ekranımızda bizim adsense hesabımız hala aktif, ama sistem tarafında bizim bir adsense hesabımız gözükmüyor. Bir adsense hesabı olmadığı için de ödeme yöntemi eklemeye müsade etmiyor. Net bir şekilde sistemsel bir problem. Hepmizin web siteleri var, bir ekleme butonu oraya koymak ve çalışr hale getirmek neden bu kadar zor olsun? Muhtemelen yeni bir algoritmayı devreye soktular, bu algoritma sebebiyle, geçen hafta bir çok hesap kıyıma gitti, gitmeyenler de böyle nasibini aldı. Üstat canlı chat olayını nasıl başardınız? 1 haftadır tırmalıyorum, muhatap bulamadım bir türlü.