hocam ben google payden odeme yontemi icin yardim istedikten sonra bana da bu onaylama isini cikardilar. Kimlik ve hesaba ekli odeme yontemi faturasi istiyorlar. Hesaba odeme yontemi ekleyemedik ki ekstresini gonderelim. Kimlik ve kredi karti fotografi atiyorum red aliyor. Ehliyet ve payoneer hesap goruntusu atiyorum red aliyor. Henuz hesaba daha once hic odeme yontemi eklenmedi. Zaten bunun icin basvurmustum ama basima dogrulama cikardilar. Nasil gecilecek bu dogrulama islemi?
malesef, ödeme hesabı eklenmesi ile ilgili genel bir problem var. 2 hafta önceye kadar, destek masasına başvuranlara mail üzerinden yazışma opsiyonu da sunulmuş. Onlar da bundan faydalanarak, ödeme ekleme problemini manuel olarak çözdürebilmişler. Şimdi mail desteği kaldırılmış. Topluluğa yazabiliyorsunuz. Ben adsense topluluğunda her yere ingilizce konu açtım, açılmış konulara da yorum yazdım. Birkaç adsense forum yetkilisi muhatap alıp cevap vermişler, genel bir problem olduğunu çözülmesi için uğraşıldığını yazmışlar. Bunun için sabırla bekleyeceğiz.