EmirhanKaruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olayda ahlak ile alakalı olduğu için malum ticarette ahlaktan gelmektedir. Bundan dolayı zaman ayırmamam gerektiğini fark ettim.
Hata 1 yada 2 kez olur sizin 2019'dan 2021 yılının haziran 18'ine kadar bayağı olmuş maşallah... Sanırım sizde mesaj sayınız artsın diye açık arttırmalara yorum yapıyorsunuz?

Forumu meşgul etmemek adına cevap yazsanız bile cevap vermeyeceğim.
İyi forumlar,

Hoşçakalın...
Cevap verip vermemeniz çok da umrumda olmamak ile birlikte yine de açıklama yapayım. Evet o açık artırmalar kaynaklı negatif itrade döneminin yoğun olduğu zaman gasp edildim ve telefonum, cüzdanım her şeyim gitti hatta ufak da bir bıçak yarası aldım. Haliyle her şeyim gittiği için de o dönem ödemeleri yapamadım. Son yakın tarihli itrade ise yakın zamanda bakarsanız silineceğini görürsünüz çünkü haksız olarak atılan bir itrade. Ticari ahlaktan bahsediyorsak 8 yıldır N11'de aktif olan 30.000 siparişe yakın satış yaptığım elektronik ürün mağazamın %100 olduğuna bakalım, ya da Trendyol ve Çiçeksepeti'nde alanlarında en yüksek puana sahip mağazaların sahibi olduğumu da konuşalım diyeceğim de siz ona da bahane bulursunuz. Bu forumda yaptığım ticaretin yüzde 10'u yapmamış adamlar itrade aldığım yorumlara bakarak beni yargılamaya çalışıyor ya yanarım da ona yanarım. İtrade olarak gördüğünüzün en az 10 katı alış ve satışım mevcut forumda. O yüzden tanımadığınız insanlar hakkında bilginiz olmadan fikriniz olmasın.