Selamlar hocam sizden eğitim almıştım, yine buralarda yazıyorsunuz şu oluyor bu oluyor da tek reklam açamadım eğitiminizle. Sonrasında destek var demiştiniz, wp'tan yazıyorum. ''evet şuan oluyor, evet çalışıyor'' tarzında kısa ve hiç bir şeyi açıklamayan yanıtlar aldım.
Eğitimde önemli olan benim açabiliyor olmamdır diye biliyorum, Sizin açabiliyor olmanızın herhangi bir önemi yok. Ne zaman destek vermeyi düşünüyorsunuz?
Siz benden eğitim almadınız. Siz benden kısa bir video aldınız. Bu olayda sanırım bir iki ay vardır. Şimdi o zamanki sistemle 150-200 liralık bu zamanki sistem aynı mı sizce? Siz eğitim verdiğinizde öyle mi yapıyorsunuz? Kendiniz bana bağlandınız bende size bağlandım yanlış hatırlamıyorsam doğru mu? Ben reklam açma eğitimi vermedim, reklam açmayla alakalı eğitim hiç vermedim zaten. Hiçkimse benden reklam açma eğitimi almadı şu ana kadar. Eşik yükseltme kart ekleme eğitimlerim oldu. Varsa onunla alakalı sorununuz yazarsınız nedir bakarız. Şimdi aldığım dediğinizle aradaki farkıda sektördeyseniz kendiniz düşünün karar verin zaten.
Açıklamayan dediğiniz kısım ne benim.
Buraya bunu yazmanız size birşey katmaz. Çünkü satıcılara desteğim yok. Bunu sanırım konuşmuştuk, konuşmalara göz atmanızı tavsiye ederim. Konunuzu kaldırdığınızda iletişime geçerseniz benim için 5 dakikalık bir işlem. Her zaman yazdıklarımın arkasındayım.
Ayrıca bir sistem hep çalışmaz, değişir, güncellenir. Siz bana bağlanıp görmediniz mi işlemleri? CANLI CANLI bakmadınız mı, eşiği görmediniz mi?
Edit: Konuşmalara şimdi baktım malum dönemde İnstagram bağlanan bm hesaplarında yaşanan (genelin) devre dışı sorununu yaşamışsınız. Bunu kendiniz de biliyorsunuz zaten.

Kendinizde Allah razı olsun oldu yazıp bir gün sonra başka hesapta devre dışı oldu demişsiniz. O zamanda yapamıyorum dediğinizde bağlantı verildi size ve kendiniz canlı gördünüz. Şimdiki sistemle yakından uzaktan alakası olmayan birşeyde şova gerek yok. Sevmem böyle şeyleri. Amaç şakşakçı toplamaksa var öyle bi 20-30 dostumuz beğeni butonuna çökecek
Varsa bir sıkıntınız konunuz silindiğinde iletişime geçin
tekrar anlık bağlantı vereyim.