Malum partililer insan hakları bilmem ne diyerek karşı çıkar hemen anketten de belli

insan yerine koyuyolar bu tecavüzcüleri
Tecavüzcü insanlara kesinlikle gelmeli. Assınlar şerefsizleri, namussuzları.
Valla bu hayırcılar ne oluo şimdi ?
İslam kanunlarının uygulanmadığı bir ülkede, şeriat bir işe yaramaz.
hayır diyenler önce kız bacısını veya kendi kızının başına gelebilme ihtimalini düşünsün .. öyle haberlerden izleyip vah vah diyip 2 saniye sonra kanalı kapatmayla olmaz bu işler .
Bundan bir süre önce çocuğun tekine eski sevgilisi bana tecavüz etti diyor ve çocuk yok öyle bir şey falan da diyor ama kadın hamile olduğu için kadının beyanı esastır diyerek çocuk suçlu bulunuyor ve hapse giriyor. Üzerinden seneler geçiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 10 sene kadar hapiste yattıktan sonra çocuk başkasından hamile kaldığını ailesinden korktuğu için sevgilisinin kendisine tecavüz ettiğini söylediğini söylüyor ve çocuk 10 sene sonra suçsuzluğu kanıtlanmış olarak hapisten çıkıyor. 10 sene çok ciddi bir zaman hayatı kaydı orası ayrı ama bu şekilde olan birini idam ettiğinizi düşün giden canın suçsuz olduğu anlaşıldıktan sonra ne diyeceksiniz eğitim zaiyatı mı? Suistimale çok açık bir durum. Bu nedenle idam bir çözüm değil yeni sorunların başlangıcı olacaktır.
Ayrıca çıktı diyelim siyasiden tut da, alacak verecek meselelerine kadar bir çok konuda da sıkıntılara yaşayacaktır. Kadın beyanı esastır diye saçma bir şey var bizim adalet sistemimizde. Siyasi görüşü uymayan birisine ya da borcu olan ve ödemeyen birisi çıkıp da bana tecavüz etti dese adam ağzını bile açamadan idam edilmiş olacak. Yani insanlar tecavüzcüleri savunmak için hayır demiyor sisteme güvenmedikleri için ve olabileceklerin farkında olduğu için istemiyor.