yusufefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüldü atılması psikolojik bir saldırı olarak kayıtlara geçmesi gerekli
Xyzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisini bionluk yapıyor bu konuda. Mesaj yazana 24 saat içinde cevap vermezsen ilanını silerim diye mail atıyor
kermerdn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir de sey var ticaret yapıp üstüne trade attıgın halde dönmeyenler hani birde belki unutmustur diye 2 kere ricada bulunuyoruz yine tık yok , arkadas senden eksilcek bisey yok ki
mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret konularında neyse de geçenlerde forumdan bir arkadaş bana bir konu ile ilgili ard arda birkaç soru sorduğu bir mesaj atmış.

Ben de tuğla gibi yazdım. En ince detayıyla anlattım adam görüldü atmış. İnsan bari teşekkürler yazar.
Vale35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısınız hocam ben bunu egoya bağlıyorum birazda.
Reinga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla zamanında banada görüldü attılar. Artık ben görüldü atıyorum umrumda da değil açıkcası.
birol74 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hele ticaret puanım düşük dediğin halde dönmeyenler
kermerdn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LA HAVLE LA HAVLE
dastaguir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüldü atan biri olursa bir daha yazmam aynısını yaparım kim olursa olsun. Herkese hak ettiği gibi davranacaksın.
Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O tarz görüldü atanlara önce hayır diyemeyecekleri bir tellifte bulunuyorum, örneğin 200 istediyse + 800 daha vereceğim diyorum sonra görüldü atmadan bir önceki mesajımı yani isteğimi belirtiyorum sonra o adam hemen yazıyor sonra ben peşimden koşturuyorum. Çünkü bunu hakediyorlar.
AykutAvsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüldü attıysa olumsuzdur, bu kadar basit. Doğru değil fakat herkesin zamanı artık kendine kıymetli.
Zamanla size görüldü atıla atıla, sizde görüldü atacaksınız. Fazla takılmayın.
sharks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallaha yalan olmasın mesaj kutusu dolu olunca bazen ben de görüldü atmak zorunda kalıyorum.
Anket ekledim, bakalım çoğunluk ne diyor?