Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, aşağıdaki özellikleri karşılayan e-ticaret scripti veya hazır çözüm arıyorum.
Sitemizde hem fiziksel hem de dijital ürün ve lisans satışı yapacağız bu yüzden istediğimiz ürünlere özel sipariş formları ekleyebilmemiz lazım.
  1. Kullanıcılar bizden lisans alırken bize sipariş esnasında oluşturduğumuz form üzerinden kullanıcı adı, şifre ve e-posta gibi bilgileri bize iletebilmesi lazım.
  2. Oluşturulan sipariş eğer bizim bayisi olduğumuz bir firmanın apisine bağlı ise otomatik olarak siparişi karşı tarafa iletip gelen sonuç doğrultusunda siparişi onaylama, iptal etme işlemi ve varsa işlem sonucu gelen responseyi(lisans anahtarı ve hesap bilgisi gibi) kullanıcıya iletmesi lazım. (Yani uyurken de satış yapıp para kazanabilelim )
  3. Çalıştığımız firmaların standart bir api şablonu olmadığı için bizim firmaya göre bunu düzenleyebilmemiz lazım.
  4. Standart e-ticaret sitelerinin tüm özelliklerine sahip olması lazım.(Fiziksel üründe satacağız.)
Kendimizin geliştirmesi zaman alacağından mümkün olduğunca her şeyi hazır bir sistem arıyoruz.
Şarlarımızı optimum düzeyde karşılayan bir script bulamadım maalesef. Ya scriptler tamamen fiziksel ürün satmak için tasarlanmış yada dijital.
Genel olarak varyant/detay kısmı çok kısır sadece selectbox ve radio button gibi sadece önceden seçmeli seçenekler eklenebiliyor.
Uzun bir geliştirme sürecine girmeden işi hızlı bir şekilde halletmemiz gerekiyor ücretli/ücretsiz script önerilerinizi bekliyorum. herkese iyi akşamlar )