https://www.zotac.com/us/product/gra...-ti-oc-edition bu linkteki ekran kartını kullanıyorum ve yeni bir monitor alacagım. Şuan kullandıgım monitor cok eski ve sadece vga+hdmi girişi var.
http://www.hepsiburada.com/msi-optix...agaza=Teknorya bu monitoru almayı dusunuyorum ve ekran kartımda bulunan tek hdmi soketi direkt yeni aldıgım monitore baglarım diye dusunuyorum. Oteki monitor icin
http://www.hepsiburada.com/dark-hdmi...a=Teknobiyotik surda gordugunuz donusturucuyu ekran kartına takıp ona da hdmi takip eski monitore baglarım diye hesapladım. Ekran kartının kutusunda yazdıgına gore DL-DVI soket var ve sanırım destekliyor almak istedigim donusturucuyu. Simdi yeni alacagım monitoru sorunsuzca hdmi ile baglayacagım direkt ama ikinci monitorde herhangi bir problem yasarmıyım? Ya da daha farklı bir cozum onerisi olan var mı?