bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
galiba sizde bu işi yapıyorsunuz hocam belli neyin derdini çekiyor acaba saatlerce ben uğraşıyorum hazırlayıp gönderiyorum adam dosyayı teslim ediyor parasını alıyor ayrıca o gerçek sahibi değildir komisyoncudur gerçek sahibi bu işin eğitimini almış kişilerdir
biz niye öğrendik bizde komisyon alırdık o zaman.
Hayır komisyoncu falan değilim. Sadece sizden farklı düşünüyorum. Gerçi bizde karşı tarafı tenkit etmek ata sporu, yangin var diye parmağıyla gösteren adama 'sen önce tıraklarini kes' demek hastalık oldu...

Reskin yapıyorsunuz yani başkasının yaptığı şeyi düzenleme yapıyorsunuz neyi ürettiğinizi anlamadım. Editcisiniz, sizden binlerce var, ama satışı yapacak kişi sayısı az. Yani direk müşteriye bak böyle bir şey var ister misini anlatacak, kafa patlaticak, tasarliycak, güvenilir olacak falan bence cok kucuk dusunuyorsunuz...

Herkes tarladan mi alsin domatesi ? Onu süsleyip paketliyip satan adamın hiç mi hakkı yok ? Komisyoncu degil pazarlamaci diyelim.

Şimdi bana düşman olacaksınız ama bunu konuşmayı olumlu birşey olarak algılarsanız daha başarılı olursunuz. Yani rakibinizin gözünden size yazdım.
Ya Şimdi bu bilgilerle onlarla mücadele edeceksiniz. Yada karanlığa küfür edip hiç bir ışık aramayacaksınız...

Saygilar