wsdasgfhjmghtgrfeasgtfhygjufhtergsdtchv aynen abicim aç kapıyı aras kargo. telefonda ki bildirimleri kapatıyosunuz uygulama içerisinden tıkayıp yapabiliyosunuz bildirim telefonun içine neden etsin nerden ulaştıınız bu bilgiye bilmiyosanız yorum yapmayın 1 İQ düşüncelerinizle.
bu arada
@wm_xfreex; hocamız doğru söylemiş
1.olarak
android rat dediğimiz bir virüs sistemi mevcut telefonlara sızma yapabiliyorlar siz bildirime tıkladığınızda otomatik download atıldığı takdirde sadece yanlışlıkla basmanız sonucu telefondaki bütün bilgilerinize sızabilirler
2.olarak
bildirim okuyup para kazanmak sürekli uygulamanın aktif olucağı anlamına gelir ve mobil cihazinizi bir crypto mining cihazına dönüştürebilir şarjı ve ömrünü tüketebilir bildirimleri kapatmak demek uygulamanın kapanmayacağı arka planda çalışmayacağı anlamına gelmez.
3.olarak
belki phisping yöntemine denk geliceksiniz açtığınız bildirimde facebook hesabınızı, insta hesabınızı ve bir çok sosyal medyanızı kaptırabilme ihtimaliniz mevcut
Sizin vermiş olduğunuz tepkiyi ben anlamadım hocam heleki 13 yıllık bir üyeye abicim demişsiniz. Sizin tepkinizden aşşağı yukarı yaşınızı tahmin edebiliyorum ama karşınızdaki insanın yaşını bilmeden böyle bir tepki ve vasfını bilmeden böyle bir davranış sergilemek tamamen yanlış.