Kendi yönettiğimiz işletmeye fotoğraf ekledik fakat fotoğralardan bazılarını siliyoruz hala görünüyor. Nereden nasıl tamamen kaldırabiliriz?


Foroğraf eklerken hemen görünüyor.. Silerken zaman mı geçmesi gerekiyor?