Yani üzücü bir durum, malesef resturantından tut giyim vs herhangi bir şey satın almaya kalktığında turist muamelesi görüyorsun ücrette zaten. Dondurmacıdan çocuklara 2 külah dondurma aldık, 2 yada 3 top 30 TL ödedik dondurmanın kilosu 40-50 lira zaten. Yani parasında değilimde ne bileyim insanda biraz vicdan olur. İyi esnaflarda var yok değil, zaten alt yapı çalışmalarından dolayı çoğu işyeri açamamış dükkanları.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Ölüdenize sıfır tek gece klübü var, TIGER Club diye. 5 gece de oraya gittim. Çünkü başka alternatif yoktu. Garsonlarla yaşıt olduğumuz için sohbeti kurdum. Dedim ki burada ki esnaf niye bu kadar somurtkan niye ilgilenmiyor ? Verdiği cevaba o kadar hak verdim ki. Bunu düşünmelerine sebep olanlara bunun hesabını sormak gerekiyor.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fethiye ye yoğunluk olarak İngilizler geliyor. Şuan yasak olduğundan sadece Ukraynalılar var. Garson diyor ki senin buraya gelip ödediğin hesabı ben bahşiş olarak alıyorum. Sence burada ki esnafın seni umursamaması çok normal değil mi ? diyince çocuğa hak verdim