QuarkChain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ay başında 9-10 kişilik bir villa kiraladık..
3 aile ile birlikte 3 arabayla yola çıktık.
723 km yol kat ettik 9-10 saat sürdü..
Her neyse güzel hayaller içerisinde gidiverdik..

Fethiye'ye ulaştığımızda kiralayan firma bizi önce ofislerinde ağırlamak istedi..
Villayı görmeden önce ödemenin tamamını tahsil etmek istedi, eşimde bana 3 sefer söyledi paranın tamamını vermeyin diye bazen bayanların sözlerini dinlemek gerekiyor arkadaşlar
Herneyse parayı ödedikten sonra ilgilenen eleman demez mi az önce villadan geliyordum ağbi sular kesikti, suların olmama ihtimali olabilir
Tabi villanın bulunduğu civarlar hep taş toprak alt yapı çalışmaları vardı, dedim herhalde şaka yapıyorsun kardeş.. Ara ara kesiliyor ağbi dedi.

Herneyse bizi Villaya götürdü arkadaş gidene kadar zaten arabalarımız haşat oldu tam SUV araçlık oralar şuan..
Neyse villaya yaklaştık arkadaş yanında 2 tane inşaat tak tuk sesler... dedim herhalde kamera şakası yapıyorlar..
Tam temizlenmemiş felan içi, havuzda fotoğrafta görüldüğü kadar geniş değil her şey üste üste eklenmeye başladı bütün sorunla!!

Tabi ofise geri dönüp ortalığı biraz ayağı kaldırıp 1 saat kadar tartışmanın ardından parayı geri alamasamda lüks bir villada bizi ağırladılar.
Eğer kendim tek olsaydım isterse köşkte ağırlasın yine kabul etmezdim o kadar yol geldikten sonra çoluk çocuk ortada kalmasın diye bir şekilde kabul ettik.

Fakat yaptıkları tamamen namussuzluk paramıza çöküp orayı sindirmemizi beklediler.
Eğer dişli olmasa idik diğer lüks villada hayatta misafir etmezlerdi orasıda tabi şans eseri boştu.

Bir daha akıllandım, kesinlikle villayı görmeden paranın tamamını vermeyeceksin.
Birde gitmeden önce güncel Whatshapp üzerinden fotoğraf alacaksın gerekirse görüntülü arayıp ortamı göreceksin.
İlanda yanında boş arazi görünüyordu fakat 2 tane inşaat başlanmış yarım haldeydi...
ben fethiye'de yaşıyorum Hangi firma acaba?