hozukcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun radar görüntüleri belirli bir süre şubelerde muhafaza edilir şubeye gidip görüntüyü izleme talebinde bulunabilirsiniz. sorularınıza yanıt olarak

belirttiğiniz hız limitine dayanarak cevaplıyorum, büyük ihtimal şehirlerarası bölünmüş yolda seyir halindesiniz. bu tarz yollarda hız tabelaları sıklıkla olur,otoban olmadığı için yan yollardan katılım sayısı daha fazladır ve kavşaklara yaklaşırken hız limiti değişiklik gösterir

radar cihazı yanından geçen araçların hızını ölçmez, siz görüş açısına girdiğiniz andan itibaren hızınızı ölçmeye başlar. radar aracını görene kadar hızınız 90 değildi kimseyi kandırmayalım ben de aynısını yapıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=wLc1cf3vRck

aynen size orda plan yapıldı büyük bir komplonun içindesiniz hedef sizsiniz tayfun bey

ortada ölçüm yapan cihaz var kimse ekmek kazandığı işini riske edip size yalan söyleme lüksüne sahip değil.bu yazıyı canınız yandığı için yazdığınızı biliyorum fakat yazdığınız tek cümle bile insanları ne derece zan altında bıraktığının farkında değilsiniz, yapmayın
Evet haklisiniz kendimi kandiriyorum