Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Heryer otobüs metrobüs dolu haklı arkadaş taksi var uberi varda var. Araba orta segment bile masraflıdır. Sigorta, kasko, bakımı, vergisi, yağı, benzini derken hergün hastaneye mi gidiyorsun. 30 milyon kişinin icralık olduğu ülkedeyiz borcunu ödeme araba al? Benim doğrum doğruda diyip duruyorsun iyi forumlar size cevap vermek istemiyorum
Sizin bahsettiğiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmekten farksız. Bunlar daha mı az maliyetli sanıyorsunuz. Çocuğunuz hasta olduğunda gecenin bir yarısı ya da hiç alakasız bir yerden metrobüse, metroya ulaşmaya çalışırsınız. Taksi maliyetini de siz minibüs ücreti ile karşılaştırma yapıyorsunuz herhalde. Kusura bakmayın ama eleştireceğiniz nokta insanların neden araba aldığı değil araba fiyatlarının neden bu durumda olduğudur. Hiçbir sosyal hayatı olmadan gece gündüz çalışan birisi gidip de bir Clio, Megane alamıyorsa buradaki meseleyi neden araba alıyorsunuza indirgemek mantıksız sorunun kaynağı başkadır ve çözüme oradan gitmek lazım. Ama işte sizinle aynı düşüncede olan birilerini daha biliyorum ve ne yazık ki onların yaptıklarının çilesini çekiyoruz şu an da.