Site adresi PM Sitenin aylık getirisi: gelirler aşağıdadır. Sitenin açılış tarihi: 2019 kasım Kategori, sitenin içeriği nedir: freelancer merkezi Günlük hit sayısı: 100-200 Fiyat 30.000 TL pazarlık ve takas seçeneklerini degerlendirebilirim + KDV fatura kesebilirim siteyi alabilmek için şirket olmanız gerekmektedir, değilseniz de alabilirsiniz ancak işleri yürütemezsiniz. Ziyaretçi kaynağı: organik ads r10 vb. uzun zamandır reklam vermiyorum Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2/0 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahil midir: hayır (aylık 30 dolarlık bir sunucu işinizi görecektir) Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet 1200 dolar degerinde wordpress tema ****** clone dur hemen hemen tüm ***** özellikleri vardır Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Açıklamalar site imzamda yer alan sitedir 2 yıldır aktiftir ticaret ufak tefek dönmektedir. e ticaret sitelerim nedeni ile uzun zamandır ilgilenemiyorum. 1200 dolar değerinde ****** clone wordpress altyapısı ile çalışmaktadır içerisinde yer alan tüm modüller özeldir hepsi lisanslıdır. bugüne kadar 30k civarı ads 15k civarı da criteo ağından reklam verilmiştir criteo re targeting reklam 2 yıldır hiç kapatılmamıştır facebook instagram vb. üzerinden marka bilinirliği için de oldukça reklam verilmiştir rakamları ezbere bilmedigim için eklemedim dileyen arkadaş baglanıp inceleyebilir. criteo paneli de devredebilirim aylık min 15k reklam sözleşmesi ile üye olunabilir yeni siteler için. temasından paytr entegrasyonuna kadar harcama yaptıgım temasından logosuna çeşitli özellikler için yüzlerce dolar ödeme vardır tek tek hatırlamadıgım için ekleyemiyorum örn. sadece paytr entegrasyon modülü için 500 dolar ödedim yaklaşık 1k logo 1k tema vb. pek çok detay vardır. sitede 8k üzerinden üye vardır takip etmedigim sosyal medya hesapları vb. pek çok detay vardır ilgilenen arkadaşlar tüm soruları ile bana pm üzerinden ulaşabilirler.
sitede ilan yayınlamak ücretlidir isteyen ücretsize çekebilir
sitede tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışmaktadır. iyileştirilebilir geliştirilebilir size kalmış.
sitede zorlanabileceğiniz hiç bir husus yoktur, tüm modüller hazır herşey aktiftir.
kendimize ait satışlar için satış rakamı üzerinden fatura, farklı freelancerların satışları için aldıgımız komisyon kadar fatura kesiyoruz.
hit :
tüm zamanlar hit aşağıdadır dileyen arkadaş bağlanıp bakabilir.
Gelir ;
sistem %25 komisyon ile çalışmaktadır sitede yer alan pek çok hizmet bana ait oldugu için gelir %25 den her zaman fazladır ben %25 gibi ekledim
Haziran 2021 399 TL satış 99 TL komisyon geliri + 170 tl yayınlanan ilan geliri
Mayıs 2021
6,097.50 satış 1,524.88 ₺ komsiyon geliri + 190 TL
yayınlanan ilan geliri
Nisan 2021
21,802.00 ₺ satış 5,450.26 ₺ komisyon geliri + 450 TL
yayınlanan ilan geliri
MArt 2021 45,140.00 ₺ satış 11,497.50 ₺ komsiyon geliri + 280 TL
yayınlanan ilan geliri
Şubat 2021 55,076.20 ₺ satış 13,768.05 ₺ komisyon geliri + 340 TL
yayınlanan ilan geliri
Ocak 2021 441.50 ₺ satış 155.38 ₺ komisyon geliri + 80 TL
yayınlanan ilan geliri
2020 yılı için yıllık toplam
16,180.90 ₺ satış 4,163.28 ₺ komisyon geliri +625 TL
yayınlanan ilan geliri tüm zamanlar gelir : satış 98,058.12 ₺ komisyon geliri 27,577.07 ₺ + 1,800.00 ₺ yayınlanan ilan geliri 5,995.99 ₺ üyelerin para çekme talebi. buradan da aslında sistem ile ilgilenildiği zaman gelirin %25 den çok fazla oldugunu görebilirsiniz. satışların cogusu bize aittir, bu satış yapan üyelikler de devir edilecektir. gelen işler genellikler her webmasterın rahatlıkla yapabileceği işlerdir.
sitede yer alan pek çok ilan bana aittir, dolayısı ile pek çok satıştan %25 komisyon gelirinden fazlası elde edilmiştir ancak ben bunları hiç hesaplamadım sadece sistem geliri ile belirttim.
yayınlanan ilanları sonradan ücretli yaptım pek çok ilanı onaylamıyorum 200 küsür bekleyen ilan var ücretsiz yayın ile kitle daha da çok elde tutulabilir. yüksek olan rakamlar son konularımda yer alan moz da paketin ve seo paketlerinin r10 da reklamını verdigim aylardır bunlar dışında makaleden scripte çeviriden ödeve site yapımından tema eklentilere logodan aklınıza gelebilecek her türlü webmaster dalına kadar satış dönmektedir. yaz aylarında sektör ölüdür her sene böyledir. projeyi gelirsiz dahi kabul edebilirsiniz marka olarak satıyorum tüm ödemeleri paytr ile aldım hepsi tek tek ıspatlanabilir, havale ile ödeme modülü var ancak kullanmadım site ile devir edeceklerim ;
80 adet tüm hakları ile forumdan bir arkadaşa yazdırdıgım wordpress temalar istedigin gibi al sat kirala açık kaynaktır hiç kimseye satmadım henüz. maliyeti 30 bin civarıdır.
80 adet forumlarda satış izni olmayan php script açık kaynaktır sitede de çok kere satışı olmuştur.
jobster lisans paneli ve tüm modülleri
criteo reklam paneli (devir olmuyor ise devir edemem sözleşme şirketim üzerinedir.)
paytr panel
twilio sms panel
sosyal medya hesapları
vb. siteye ait hersey
neden satıyorum
yukarıda da belirttigim gibi e ticaret sitelerim nedeni ile zaman kalmıyor, rakiplerin 3 tanesinden de aramalarda oldukça yüksek yerlerdedir, sistemin on page seosune kadar yapılmıştır istedigim ivme ve rakamlar çok daha yüksek oldugu için bu projeyi şahsım adına sonlandırma ve farklı yerlere yatırım yapma kararı aldım.
son söz
başlı başına bir iş 2 yıllık emek, ve sektörde marka olabilecek bir proje devrediyorum, kimlerin alabileceğini kimlerin ilgi alanında olmadığını az çok tahmin edebiliyorum birbirimizi yormazsak sevinirim,
alan arkadaşa sistem kullanımı için destek sağlayabilirim.
ilgilenen arkadaşlar pm üzerinden soruları ile ulaşabilirler.