Merhabalar;
Eşime doğumgünü hediyesi olarak kameralı bir drone almak istiyorum. Çok büyük bir bütçe ayıramayacağım şu anda ama tam olarak şu kadar bir bütçe ile sınırlıyım da diyemem. Çok profesyonel ve üstün özellikli bir şey aramıyorum kısacası ancak yine de uçuşu, kontrolü stabil, kamera kalitesi idare eder, keyif alabileceği bir şey bakıyorum. Drone'lar konusunda da hiç bir bilgim ve fikrim yok. Bir kaç farklı öneride bulunursanız çok sevinirim..
2-3 yıl önce olsaydı kesin alın derdim. Ama şimdi kaç gr olursa olsun devlet laf ediyor uçurduğun yerde. İstanbul da drone uçurulabilecek neredeyse hiçbir yer yok her yer yasaklı olarak görünüyor. Son zamanlarda drone düşmeleri de çok fazla artmaya başladı çok sayıda kişi kırım yaşıyor ve drone çöp oluyor. Bu yıl başında dji mini 2 veya air 1 almayı planladım hatta paramı hazırladım sadece sipariş vermem kaldı. Facebook üzerinde Türk ve yabancı olarak 2 gruba girdim 2 grupta da çok problem yaşayan gördüm ve vazgeçtim. Biraz şans işi bu ama paramı çöpe atmak istemedim.