Ainublade52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir bir işyerinde çalışmaktayım. İşyerindeki vakitlerimin dışında belli zaman dilimlerinde E-ticaret yaptım ürün aldım ürün sattım güzel paralar kazandım. Dışarıdan Web işleri aldım onları yaptım harçlığımı çıkarttım. Bir ara Adsense ile uğraştım domain hosting masraflarını çıkaracak şekilde kazandım. Düğünüm oldu borçlandım borcumu bitirdim. Şimdide telefon ile bilgisayar aldım onların borcunu ödüyorum. Evim yok kiracıyım ama yeni araba aldım .

Ancak dönüp arkama baktığımda herhangi bir şekilde kazandıklarımı bana sürekli pasif ve sürekli gelire dönüştüremedim. Tabi herkes rızkını yer biz ise rızkımızın peşinde koşarız.

Arabam var fakat bana bir getirisi yok arabanın Yıllık ortalama bir insandan götürüsü en az 10 Bin TL. Benzini sigortası kaskosu vergisi diyince aylığa bölünce en az 800-900 TL arabaya para harcamış oluyoruz.

Sizce belli bir bütçe ile sürekli olarak pasif gelir için neler yapabilirim. Hangi miktar paraya 1000 Tl gibi aylık getirisi olan işler yapabiliriz. Çok fazla riski olmayan değerini koruyan işleri değerlendirmek istiyorum. ( faiz hariç )
Hocam açıkçası hiçbir işin veya yatırımın %100 net getirisi yoktur.
Hisse senedi al unut desem güvenilmiyor. Birisi açıklama yapıyor borsa tepetaklak oluyor.
Kripto para al desem çok ani çıkış ve düşüşler olabiliyor.
Bence kenara atabildiğin parayla döviz alman daha mantıklı. Ytd.